we staan voor je klaar!

het Creative
Shelter team

Oprichter en bezieler Stan De Vocht – dé expert in intellectuele eigendom – en zijn deskundig team in legal, administratie en IT staan je zowel administratief als fiscaal bij om zonder gedoe aan alle complexe verplichtingen te voldoen.

Team - Stan De Vocht
Team - Mireille
Team - Wendy
Team - Naomi
Team - Frederiek Goemaere
Team - Jasper
Team - Tim
Team - Bastien
Team - Silvie
Image

Dit is wat onze freelancers over ons zeggen

 • Avatar Pieter D'Hooghe ★★★★★ een jaar geleden
  5 sterren, een perfecte score. Is dat niet wat overdreven? Wel, nee. Creative Shelter … Meer heeft mijn professioneel leven enkel verbeterd. Mijn facturatie verloopt simpeler, vlotter en ik houd er meer aan over. Daarnaast zijn ze superbereikbaar bij vragen en geven ze via hun nieuwsbrief updates over interessante zaken die je als creatieve zelfstandige niet zou mogen missen. Ook mijn klanten loven de vlotte en duidelijke documenten van Creative Shelter en mijn boekhouder werkt goed met hen samen. Wins all around!
 • Avatar Kristoff DE TURCK ★★★★★ een jaar geleden
  Netto een héél stuk meer overhouden door op een correcte manier gebruik te maken van … Meer de auteursvergoeding én ook nog eens zonder je daarbij het hoofd te moeten breken over het boekhoudkundige kluwen errond? Eerlijk, in het begin dacht ik dat het te mooi was om waar te zijn. Ik was aanvankelijk dan ook vrij sceptisch moet ik bekennen... Intussen zijn we echter een paar jaren verder en als fotograaf ben ik intussen een zeer enthousiaste gebruiker van de diensten van Creative Shelter. Dit is één van de diensten die oprecht zorgt voor een win/win situatie bij beide partijen! Verder ben ik zeer te spreken over de klantenservice en de regelmatige updates aan het platform. Een duidelijke en overzichtelijke structuur waardoor het aanmaken en opvolgen van zowel offertes en facturen een fluitje van een cent is geworden. Doe zo verder! Kristoff
 • Avatar Jan Matthys ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben reeds verschillende jaren klant bij creative shelter. Voor een klein procentje … Meer zorgen ze er voor dat ik elk jaar pakken minder belasting betaal (vaak vele duizenden euro's). Ze regelen alles tot in de puntjes en maken factureren ook makkelijker via hun handige app. Het is ook fijn om te weten, dat een team van juristen er baat bij heeft dat je facturen betaald worden. Ik heb ook al eens controle gekregen van BTW en directe belastingen en ze hadden niets aan te merken op het werk van creative shelter, alles is perfect conform de wetgeving. Ik ben bijzonder tevreden en raad het iedereen aan om met hen in zee te gaan.
 • Avatar Koen Mertens ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik beveel Creative Shelter aan, aan alle "creatieve" freelancers. Creative zorgt … Meer ervoor dat je fiscaal optimaal kan factureren door gebruik te maken van auteursrechten; Zij dragen het risico dat dit correct gebeurt wat voor gemoedsrust zorgt.

Bekijk alle reviews

Word jij onze nieuwe collega?

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze openstaande vacatures!

Creative Shelter
Oktrooiplein 1/201, 9000 Gent
BE 0536.939.936