fbpx
+32 9 369 88 80

verzilver je

auteursrechten
zonder gedoe

Creative-Shelter-30-netto-meer-verdienen

Auteursrechten lager belast

Of je nu iets schrijft, codeert, ontwerpt, fotografeert, filmt,… op je werk rusten auteursrechten, die veel lager worden belast.

30% netto meer

Dat garanderen we! Wij maken dat jij fiscaal aan alle regels voldoet, zonder dat je boekhouder of opdrachtgever met meer werk wordt opgezadeld.

Online infosessie

Hoe Creative Shelter je kan helpen? Ontdek het in slechts 20 minuten, online en gratis! We beantwoorden al je vragen onmiddellijk via de livechat.

Creative freelancers laten duizenden euro’s liggen.

Zo werkt Creative Shelter: in 2 min.

Image

Dit is wat onze freelancers over ons zeggen

 • Avatar Cédric Houfflijn ★★★★★ 3 maanden geleden
  Als jonge creatieve was het voor mij nog wat zoeken maar op aanranden van m'n boekhouder werd ik doorverwezen naar Creative … Meer Shelter om eens samen te zitten rond auteursrechten & facturatie. Daarna heb ik vrij snel beslist om van hun diensten gebruik te maken en ik heb nog geen seconde spijt gehad! Er viel meteen een last van m'n schouders: facturen opmaken en versturen gaat super vlot en worden ook telkens gecontroleerd door henzelf om zeker te zijn dat alles in orde is. De opvolging van deze factuur word door hen gedaan. Ik heb een veel beter zicht op mijn uitgaande facturen. Ook over auteursrechten moet ik mij ook geen zorgen over maken want ook dit bekijken zij volledig voor mij. Zeker een aanrader, TOP!
 • Avatar Griet Rebry ★★★★★ 2 maanden geleden
  Als klant van het eerste uur beveel ik vol overtuiging Creative Shelter aan bij elke creatieve freelancer die mijn pad kruist. … Meer Als fulltime freelance copywriter hou ik dankzij dit waterdichte systeem veel meer over na belastingen dan zonder Creative Shelter. Ook is facturen opmaken een makkie, een groot pluspunt voor een cijferdummie als ik. Het systeem signaleert het als klanten te laat betalen en verstuurt automatisch herinneringen (maar die optie kan ik ook afzetten als ik dat wil). Bij vragen kan ik heel vlot bij het doortastende team terecht. Ze organiseren ook boeiende events en geven relevante info mee in hun nieuwsbrief (zo kreeg ik recent via Creative Shelter een nieuwe klant). Niks dan goeds te melden, dus. Niet twijfelen, doorklikken!
 • Avatar Kristoff DE TURCK ★★★★★ 2 maanden geleden
  Netto een héél stuk meer overhouden door op een correcte manier gebruik te maken van de auteursvergoeding én ook nog eens … Meer zonder je daarbij het hoofd te moeten breken over het boekhoudkundige kluwen errond? Eerlijk, in het begin dacht ik dat het te mooi was om waar te zijn. Ik was aanvankelijk dan ook vrij sceptisch moet ik bekennen... Intussen zijn we echter een paar jaren verder en als fotograaf ben ik intussen een zeer enthousiaste gebruiker van de diensten van Creative Shelter. Dit is één van de diensten die oprecht zorgt voor een win/win situatie bij beide partijen! Verder ben ik zeer te spreken over de klantenservice en de regelmatige updates aan het platform. Een duidelijke en overzichtelijke structuur waardoor het aanmaken en opvolgen van zowel offertes en facturen een fluitje van een cent is geworden. Doe zo verder! Kristoff
 • Avatar Jan Matthys ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik ben reeds verschillende jaren klant bij creative shelter. Voor een klein procentje zorgen ze er voor dat ik elk jaar pakken … Meer minder belasting betaal (vaak vele duizenden euro's). Ze regelen alles tot in de puntjes en maken factureren ook makkelijker via hun handige app. Het is ook fijn om te weten, dat een team van juristen er baat bij heeft dat je facturen betaald worden. Ik heb ook al eens controle gekregen van BTW en directe belastingen en ze hadden niets aan te merken op het werk van creative shelter, alles is perfect conform de wetgeving. Ik ben bijzonder tevreden en raad het iedereen aan om met hen in zee te gaan.
 • Avatar Koen Mertens ★★★★★ in de afgelopen week
  Ik beveel Creative Shelter aan, aan alle "creatieve" freelancers. Creative zorgt ervoor dat je fiscaal optimaal … Meer kan factureren door gebruik te maken van auteursrechten; Zij dragen het risico dat dit correct gebeurt wat voor gemoedsrust zorgt.

Bekijk alle reviews

Jij doet je job, wij nemen de complexe administratie op ons

Een vergoeding in auteursrechten levert je een enorm fiscaal voordeel op maar de juridische, fiscale en administratieve verplichtingen zijn erg complex.

Meteen de grootste reden waarom zoveel freelancers er geen gebruik van maken. Ook boekhouders zien er vaak geen beginnen aan.

Werk samen met Creative Shelter en verdien netto 30% meer zonder extra inspanning.

We zorgen ervoor dat jij aan alle fiscale en juridische regels voldoet en geven je administratieve ondersteuning. Jij houdt netto een pak meer over zonder dat je boekhouder en opdrachtgever met meer werk opgezadeld worden.

Werkt jouw boekhouder al met ons samen?
Check het hier.

Alles even overlopen met je boekhouder?
Dit moet je weten.

Sounds too good to be true?
Dat begrijpen we!

De vele regels en het overaanbod aan informatie brengen soms ook je boekhouder in de war. Maar we stellen jullie beiden graag gerust. Al meer dan 300 boekhouders gebruiken momenteel ons systeem om (hun) freelancers te helpen hun auteursrechten te verzilveren. Wij staan 100% garant voor onze dienst!

we werken samen met

meer dan 300
boekhouders
en -kantoren

we staan voor je klaar!

het Creative
Shelter team

Oprichter en bezieler Stan De Vocht – dé expert in intellectuele eigendom – en zijn deskundig team in legal, administratie en IT staan je zowel administratief als fiscaal bij om zonder gedoe aan alle complexe verplichtingen te voldoen.

Team - Stan De Vocht
Team - Thomas
Team - Mireille
Team - Wendy
Team - Naomi
Team - Jasper
Team - Frederiek
Team - Tim
Team - Bastien
Team - Silvie