fbpx
+32 9 369 88 80

Doe beroep op onze expertise

haal meer uit
auteursrechten

Creative-Shelter-30-netto-meer-verdienen

Verzilver je auteursrechten zonder gedoe

Sinds 2013 helpt Creative Shelter – dé expert in auteursrechten – zoveel mogelijk creatieve freelancers om hun intellectuele eigendom te verzilveren.

Bestuurder Stan De Vocht – dé expert rond intellectueel eigendom – en zijn deskundig team in legal, administratie & IT staan je zowel administratief als fiscaal bij om zonder gedoe aan alle complexe verplichtingen hiervoor te voldoen.

Stan De Vocht

Bezieler en
bestuurder

Team - Stan De Vocht

Stan De Vocht is jurist en specialist in auteursrechten en intellectueel eigendom (Ma Rechten & ManaMa Intellectuele Eigendom) met meer dan 10 jaar ervaring in bedrijven zoals Allen&Overy, imec en UGent.

hoe-het-begon

Hoe het begon

Als jurist en specialist in auteursrechten, weet Stan dat je door een vergoeding in auteursrechten een enorm fiscaal voordeel kan opstrijken.

Toen hij zijn broer Tim – ondertussen de grafisch ontwerper van Creative Shelter – wou helpen om van dit voordeel gebruik te maken, ontdekte hij dat creatieve freelancers amper gebruik maakten van dit voordeel.

De verklaring bleek voor de hand te liggen: om gebruik te maken van auteursrechten moet er fiscaal en administratief aan heel wat voorwaarden voldaan worden.

De administratieve rompslomp is tijdrovend en complex. In die mate dat het zelfs voor ervaren boekhouders allerminst evident is. Bovendien krijgt ook je opdrachtgever een hoop meerwerk.

Door een samenwerking met Creative Shelter heb je een correcte toekenning van jouw auteursrechten.

Wij zorgen voor de afspraken, aangiftes, … en volgen jouw betalingen voor je op.

Jij houdt netto een pak meer over zonder dat je boekhouder en opdrachtgever met meer werk opgezadeld worden

Auteursrechten lager belast

Of je nu iets schrijft, codeert, ontwerpt, fotografeert, filmt,… op je werk rusten auteursrechten, die veel lager worden belast.

Verzilver je auteursrechten

Een vergoeding in auteursrechten levert je een enorm fiscaal voordeel op maar de juridische, fiscale en administratieve verplichtingen zijn erg complex.

30% netto meer

Dat garanderen we! Wij maken dat jij fiscaal aan alle regels voldoet, zonder dat je boekhouder of opdrachtgever met meer werk wordt opgezadeld.

het Creative Shelter team

We staan voor je klaar!

Oprichter en bezieler Stan De Vocht – dé expert in intellectuele eigendom – en zijn deskundig team in legal, administratie en IT staan je zowel administratief als fiscaal bij om zonder gedoe aan alle complexe verplichtingen te voldoen.

Team - Thomas
Thomas
Business Developer
Team - Wendy
Wendy
Customer Care
Team - Mireille
Mireille
Administrateur
Team - Naomi
Naomi
Customer Succes
Team - Jasper
Jasper
IT Developer
Team - Frederiek
Frederiek
IT Developer
Team - Bastien
Bastien
Project Manager
Team - Tim
Tim De Vocht
Grafisch Ontwerper
Team - Silvie
Silvie
Marketing goeroe

ALLROUND SUPPORT

Van een dubbelcheck van je facturen op fouten tot advies over de marktconforme vergoeding en de opmaak van fiscale documenten.

LINK MET BOEKHOUDER

Al je facturen en fiscale documenten worden automatisch gedeeld met je boekhouder.

BETROUWBAAR

Je kunt 100% vertrouwen op onze werking. Onze verdeelsleutel heeft al verschillende belastingcontroles doorstaan.

VERZEKERD ADVIES

Wij hebben een rechtsbijstandsverzekering en staan je gratis bij in geval van fiscale controle.

Jij doet je job, wij nemen de complexe administratie op ons

Een vergoeding in auteursrechten levert je een enorm fiscaal voordeel op maar de juridische, fiscale en administratieve verplichtingen zijn erg complex.

Meteen de grootste reden waarom zoveel freelancers er geen gebruik van maken. Ook boekhouders zien er vaak geen beginnen aan.

Werk samen met Creative Shelter en verdien netto 30% meer zonder extra inspanning.

We zorgen ervoor dat jij aan alle fiscale en juridische regels voldoet en geven je administratieve ondersteuning. Jij houdt netto een pak meer over zonder dat je boekhouder en opdrachtgever met meer werk opgezadeld worden.

Sounds too good to be true?
Dat begrijpen we!

De vele regels en het overaanbod aan informatie brengen soms ook je boekhouder in de war. Maar we stellen jullie beiden graag gerust. Al meer dan 300 boekhouders gebruiken momenteel ons systeem om (hun) freelancers te helpen hun auteursrechten te verzilveren. Wij staan 100% garant voor onze dienst!

we werken samen met

meer dan 300
boekhouders
en -kantoren