fbpx
+32 9 369 88 80

ontdek alles over

auteursrechten
in onze infosessie

Creative-Shelter-30-netto-meer-verdienen

Dit kom je te weten

Kom ik in aanmerking voor lagere belastingen? Welke opdrachten vallen wel of niet onder auteursrechten? Wat is de ideale verdeelsleutel tussen beroepsinkomen en auteursrecht? Hoe kan Creative Shelter me verder helpen?

De voordelen van live volgen

Door een infosessie live mee te volgen krijg je onmiddellijk antwoord op je vragen via de livechat. Dubbel zo interessant is dat je ook de vragen van anderen hoort (leest).

live infosessie

in maar
20 min.

Door de COVID19-maatregelen zullen de infosessies enkel nog online doorgaan in de vorm van webinars. Je kan al je vragen via de livechat stellen.

16/06
volgende
infosessie

Meer dan 530 freelancers volgden deze infosessie al.

Volg een gratis infosessie

Auteursrechten lager belast

Of je nu iets schrijft, codeert, ontwerpt, fotografeert, filmt,… op je werk rusten auteursrechten, die veel lager worden belast.

Wil je 100% zeker zijn?

Maak vrijblijvend je account aan. We maken een eerste inschatting of je in aanmerking komt en bekijken samen hoe we je verder kunnen helpen.

Verzilver je auteursrechten

Een vergoeding in auteursrechten levert je een enorm fiscaal voordeel op maar de juridische, fiscale en administratieve verplichtingen zijn erg complex.

30% netto meer

Dat garanderen we! Wij maken dat jij fiscaal aan alle regels voldoet, zonder dat je boekhouder of opdrachtgever met meer werk wordt opgezadeld.

Jij doet je job, wij nemen de complexe administratie op ons

Een vergoeding in auteursrechten levert je een enorm fiscaal voordeel op maar de juridische, fiscale en administratieve verplichtingen zijn erg complex.

Meteen de grootste reden waarom zoveel freelancers er geen gebruik van maken. Ook boekhouders zien er vaak geen beginnen aan.

Werk samen met Creative Shelter en verdien netto 30% meer zonder extra inspanning.

We zorgen ervoor dat jij aan alle fiscale en juridische regels voldoet en geven je administratieve ondersteuning. Jij houdt netto een pak meer over zonder dat je boekhouder en opdrachtgever met meer werk opgezadeld worden.

Sounds too good to be true?
Dat begrijpen we!

De vele regels en het overaanbod aan informatie brengen soms ook je boekhouder in de war. Maar we stellen jullie beiden graag gerust. Al meer dan 300 boekhouders gebruiken momenteel ons systeem om (hun) freelancers te helpen hun auteursrechten te verzilveren. Wij staan 100% garant voor onze dienst!

we werken samen met

meer dan 300
boekhouders
en -kantoren