Op zoek naar een manier om auteursrechten te verzilveren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In onze online infosessie vertellen we je hoe je meer kan verdienen voor hetzelfde werk én kun je ons al je vragen live stellen.  Je haalt er alleen maar voordelen uit, geloof ons.

Niet zeker onder wel statuut jij valt? Voer even je ondernemingsnummer in in de KBO-databank, die vertelt je hoe de vork aan de steel zit.

 

Ontdek het allemaal online en gratis! Een sessie duurt amper 20 minuten, en verandert je leven voorgoed. En nee, da’s niet overdreven.

Schrijf je nu in!

Auteursrechten in 20' voor eenmanszaken

Een vergoeding voor auteursrecht factureren doe je niet zomaar. Er zijn heel wat regeltjes en het belast je opdrachtgever met een hoop administratie. Tenzij je met Creative Shelter werkt.

 

Een van onze specialisten (Jamina, Nicolas of Dominic) legt je in deze online infosessie uit aan welke voorwaarden jij en je factuur moeten voldoen, en hoe wij je kunnen verder helpen. Je opdrachtgever wordt daarbij volledig ontlast! Ze beantwoorden trouwens al je vragen onmiddellijk via de livechat.

Meer dan 800 freelancers volgden reeds onze infosessie.

Phoebe
Lees verder
Uitstekende tool, die webinars, op een zeer toegankelijke, vriendelijke en authentieke manier!
Patrick
Lees verder
Alles was duidelijk en to the point, bij specifieke vragen is er ook de mogelijkheid om dit later met een kennismaking gesprek verder te bekijken wat zeer goed werkt!
Annelies
Lees verder
Het zou misschien fijn zijn om het hele proces eens visueel te zien, met jullie platform en een fictief voorbeeld (voor zover dat zou kunnen natuurlijk). Maar zeer duidelijk en helder uitgelegd. Dankjewel!

Auteursrechten in 30' voor vennootschappen

Wist je dat een vennootschap niet zomaar het auteursrecht bezit van zijn bestuurder(s)?

 

Een van onze specialisten (Nicolas, Jamina of Dominic) duikt samen met jou in het auteursrecht en wat dat betekent voor vennootschappen.

 

We bespreken aan welke voorwaarden je moet voldoen om jezelf uit te betalen in een vergoeding voor auteursrecht en hoe wij je daarbij kunnen verder helpen. Ze beantwoorden trouwens al je vragen onmiddellijk via de livechat.

Schrijf je nu in!

Geen gepast moment gevonden om aan te sluiten?

Geen probleem, we overlopen met plezier jouw persoonlijke situatie en/of vragen op een moment dat jou beter uitkomt.