Wij regelen de auteursrechten voor wie nu al gestopt is met lezen.

Dankzij auteursrechten kan je een pak meer verdienen zónder iets extra te doen. Nee, dat is niet te mooi om waar te zijn. En nee, je hoeft er verder je hoofd niet over te breken. Jij codeert en programmeert, wij doen de rest.

Kleine letters, grote impact

Freelancers verdienen een eerlijke verloning. Daar is iedereen het over eens, inclusief onze politici. Daarom riepen ze jaren geleden al het auteursrecht in het leven. Alleen werd het zo’n administratief moeras dat veel boekhouders zich er niet aan durfden te wagen. Het gevolg? Zij die toveren met beeld, woord of code laten maandelijks extra inkomsten liggen.

Gelukkig is Creative Shelter gebeten door auteursrecht. Met veel plezier nemen we de administratie van duizenden freelancers, vennootschappen en boekhouders op ons. En zo verdien je méér voor hetzelfde werk. Simple comme bonjour.

Wil je meer weten over auteursrecht?

Wij vertalen al die saaie regeltjes naar klare, duidelijke mensentaal.

Coderen is een kunst

Auteursrecht is bestemd voor creatievelingen. Misschien dacht je dat alleen fotografen, copywriters en designers zich die titel mochten toeëigenen. Niet, dus—ook IT’ers kunnen volop van auteursrecht profiteren. Benieuwd of jij in aanmerking komt?

Ik heb een eenmanszaak

Meer verdienen zonder meer te werken, daar zegt toch niemand nee tegen? Wel, dat lijken de cijfers tegen te spreken. 8 op de 10 freelancers laat maandelijks een pak centen liggen door zich niet te laten vergoeden in auteursrechten.

Ik heb een vennootschap​

Ook met je vennootschap kan je je intellectuele eigendom harder doen werken. Dankzij auteursrechten houd je jaarlijks gemiddeld 15.000 euro meer over. Véél geld, dus. En dat zonder overuren, weekendwerk of strakke deadlines.

Ik ben accountant

De regelgeving rond auteursrechten verandert soms sneller dan de outfits van Lady Gaga. Dankzij onze hulp kan jij je klanten voortaan nog beter helpen zonder zelf tijd te investeren.