Te mooi
om waar te zijn
te laten liggen

Bij Creative Shelter betaal je ons een vergoeding per factuur die je uitstuurt via ons Craft-platform. 

 

 

Want ‘vaste’ kosten, dat rijmt wat ons betreft niet goed op ‘free’lancer. Nul vaste kosten dus. Als jij verdient, dan wij ook. Anders niet.

Yassin Akhayad betaalt onze vergoeding met plezier!

Kies je plan

Met Craft krijg je standaard een heel aantal voordelen

Daarbovenop kan je per plan kiezen welke extra’s het beste passen bij jouw noden.

Onze vergoeding volgt het staffelprincipe en hangt af van hoeveel je factureert. Da's fair.

Hoe groter je omzet, hoe lager het percentage dat we aanrekenen. We werken met een staffelprincipe — een beetje zoals de belastingen dus.

 

Een voorbeeld. Stel dat je een Classic account hebt, dan betaal je ons voor de eerste € 15.000 die je verdient 8,5%. Voor de volgende schijf, tot € 45.000, betaal je 7,5%. Alles daarboven verrekenen we aan 5,5%.

Hoeveel factureer jij ongeveer per jaar?​

* enkel als je nog geen Billit-account hebt

Ik hoor je al denken… Wil je toch liever even berekenen hoeveel jouw voordeel concreet bedraagt en of Creative Shelter wel de moeite is voor jou?


Snappen we! En we helpen je graag even mee met het rekensommetje, zodat alles helder is voor jou. 


Om nog even heel duidelijk te zijn: zelfs na de vergoeding die je ons betaalt, hou je 30% netto meer over.

google-review
Sissel Steyaert
Sissel Steyaert
Lees verder
Ik ben zelfstandig fotograaf en beveel Creative Shelter aan alle zelfstandige die in de creative sector zitten aan. Via deze manier wordt een deel van je inkomsten minder belast door die auteursrechten. Buiten dat het voordeel op brengt, is het systeem zeer gemakkelijk om mee te werken.
Muriel Grégoire
Muriel Grégoire
Lees verder
Ik werk ondertussen al drie jaar samen met Creative Shelter voor de facturatie van mijn audiovisuele projecten en ben daar heel tevreden over. Het komt er vooral op neer dat je écht beduidend meer geld overhoudt aan de creatieve prestaties die je factureert.
David Audenaert
David Audenaert
Lees verder
Ik werk als zelfstandig designer en illustrator ondertussen al 5 jaar met Creative Shelter, en kan hier alleen maar positieve dingen over zeggen. Los van het overduidelijk voordeel van de auteursrechten, is de app ook een zeer tijdbesparende tool voor iemand die liever met tekeningen bezig is dan met btw en facturatie.

Je betaalt ons een vergoeding per factuur die je verstuurt. 

Voor het tarief baseren we ons dan weer op welk betaalplan je verkiest en wat je per jaar factureert. Je leest het goed: hoe meer je factureert, hoe lager je vergoeding.

 

In ruil voor die vergoeding kan jij makkelijk de juiste voorwaarden met je factuur meesturen en nemen wij al de rest over. Elke factuur wordt gecontroleerd, zodat jij 100% zeker mag zijn dat je aan alle kleine lettertjes voldoet. 

Wij sturen je factuur door naar je klant, brengen je roerende voorheffing (en doorstorting daarvan) in orde, maken je fiscale fiches op en gaan achter de betaling aan.

Fiscaal, juridisch — laat ons maar doen. Dat spaart jou en je accountant hopen tijd uit. 

Maar het beste nieuws is dat jij nadat je ons betaald hebt, nog altijd 30% netto meer overhoudt dan voorheen.

Daarvoor doe je het, toch?