Wie kan rekenen, rekent op Creative Shelter​​

Slimme ondernemers richten een vennootschap op omdat ze weten wat goed is voor hun portemonnee.

 

Wist je ook dat ze gemiddeld 15.000 euro meer kunnen verdienen met diezelfde vennootschap? Gewoon, door slim gebruik te maken van je intellectuele eigendom.
En wij helpen je daarbij.

Ben Van Alboom - Auteursrechten in een vennootschap

Tijd om jezelf opslag te geven​

Als bedrijfsleider heb je heel wat zaken aan je hoofd. Een immense papierberg beklimmen, is echt het allerlaatste waaraan je tijd wil spenderen. Toch zijn het net die papieren die je duizenden euro’s kunnen opleveren.

Een vergoeding voor auteursrechten bezorgt je als bestuurder in een vennootschap een enorm fiscaal voordeel, maar ze goed regelen, is omslachtig. Wij ontwarren de wirwar aan regels zodat jij gemiddeld tot € 15.000 netto extra verdient.

Wij praten graag over auteursrechten in een vennootschap.

Dit is geen openingszin waarmee we scoren op een date, maar da’s oké. Wij hebben enkel oog voor jou. Dat zal je zelf merken als je met ons praat.

De drietrapsraket richting meer inkomen

Toen Neil Armstrong in 1969 z’n raket verliet, wist hij dat één kleine stap soms een grootse impact kan hebben. Dat gevoel ervaren wij dagelijks, want wie met ons in zee gaat wéét dat hij, zij of hen voortaan een pak meer zal verdienen dankzij de vergoeding uit auteursrechten. Zo pakken we onze samenwerking aan.

1

Samen screenen we je vennootschap om na te gaan of je in aanmerking komt om je auteursrechten te verzilveren.

2

We controleren de voorwaarden en overeenkomsten. Op basis daarvan geven we je een schatting van hoe jij kan optimaliseren en wat de concrete impact daarvan zal zijn. Dat doen we door een marktconforme vergoeding te berekenen die aangeeft hoeveel jouw auteursrechten waard zijn.

3
Alle contracten, voorwaarden en fiscale fiches worden opgesteld. Bij fiscale controles kunnen wij steeds adviseren en bijstaan.

Zoals je ziet, zorgen wij ervoor dat alles wettelijk in orde is. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van je extra inkomsten!

Meer weten? Check onze veelgestelde vragen.

Wij weten wat de fiscus wil​

Onze jarenlange ervaring met auteursrechten bespaart ons van rulings. Zo kunnen we sneller en flexibeler werken, en spaar jij geld en tijd uit.

Retroactief​

Via ons kan je je auteursrechten ook retroactief verzilveren. Zo verdien je ook op je harde werk van de afgelopen jaren.

100% betrouwbaar​

Je mag op beide oren slapen: als wij zeggen dat het juridisch klopt, dan is dat zo. We maken er een sport van om alle regeltjes te doorploegen.

Verzekerd advies​

Creative Shelter heeft een rechtsbijstandsverzekering en staat je gratis bij wanneer je een fiscale controle hebt.

Heersen zonder ruling

Wanneer je als vennoot informatie over auteursrecht opzoekt, zal je merken dat heel wat instanties het over een ruling hebben. Mocht er bij je thuis toevallig geen diploma boekhouden aan de muur hangen (kan gebeuren), geven we een correcte samenvatting van wat zo’n ruling is.

Als je niet goed kan inschatten wat de impact van een beslissing is – in dit geval: je auteursrecht verzilveren – kan je een akkoord met de fiscus sluiten.

Vier woorden zijn daarbij belangrijk: ‘niet goed kan inschatten’. Bij Creative Shelter weten we namelijk wél waar we mee bezig zijn, waardoor we geen ruling moeten sluiten.
Door onze jarenlange ervaring en expertise kennen we de fiscus door en door, en weten dus perfect wat wel en niet wettelijk is.
Wie aan een ruling begint, weet dat niet – want die regels worden steeds strenger.

Niet voor een ruling gaan, heeft heel wat voordelen. Wanneer je met ons samenwerkt, kan je meteen aan de slag. Bij een ruling duurt het vaak maanden voor je kan starten. Zo’n ruling geldt trouwens maar voor vijf jaar en enkel voor de situatie zoals ze aanvankelijk beschreven is.

Beslis je plots dat je videoskills nog beter zijn dan je fotografiekunsten? Dan moet je een nieuwe ruling aanvragen om je vergoeding uit auteursrechten te behouden. Met alle risico’s vandien, tenzij je met ons in zee gaat.

Misschien nog wel het beste voordeel van al: wij kunnen retroactief werken.

Ga vandaag met Creative Shelter in zee en betaal binnenkort een cocktail op een Thais strand met je extra inkomsten!
Verf en camera