Heb je nog een vraag?
Kunnen we geloven!

Je auteursrechten verzilveren, dat doe je voortaan in een handomdraai. Toch kan het dat jij, of je accountant nog een vraag hebben. Gelukkig hebben wij alle antwoorden verzameld.

Voor jou

Je krijgt jaarlijks een pak meer geld en je kunt op je twee oren slapen: we zorgen ervoor dat je vennootschap – en jij als bestuurder – voortaan aan elke regel van de wet voldoet. Als je gecontroleerd wordt, staan we klaar om je bij te staan met onze expertise, gratis.

 

Voor je klant

Voortaan heeft ook elke klant de garantie dat je vennootschap auteursrechten overdraagt waarvan het ook werkelijk titularis is.

 

Voor je accountant

Je ontvangt van ons de fiscale fiches voor je accountant. Handig, toch? Je accountant kan bovendien op ons rekenen voor advies rond het inbrengen van je optimalisatie en krijgt gratis bijstand als jij door de fiscus wordt gecontroleerd.

Je accountant is altijd de eerste waar je bij aanklopt met vragen over geld. Maar als je echt alles over auteursrechten wil weten, dan praat je best met ons. Een beetje zoals de huisarts die je doorverwijst naar een specialist. Want als het over auteursrechten gaat, dan durven we met de hand op het hart zeggen dat wij specialisten zijn.

 

Vragen specifiek over auteursrechten stel je dus best aan ons.
Maar naast onze expertise heb je ook nog die van je boekhouder nodig. Want jij maakt de verkoopfacturen, maar je accountant boekt ze in. En die factuur is net ietsje anders dan een standaardfactuur — we maken namelijk een opdeling tussen beroepsinkomsten en auteursrechten. Om nog te zwijgen over de roerende voorheffing en nog wat speciallekes.

 

Enfin. Onthoud vooral dat we je accountant tot in de puntjes kunnen uitleggen hoe het allemaal werkt. We doen dat graag, en we doen dat gratis. Vraag de jouwe gerust om een afspraak met ons in te plannen.

Onze job is niet alleen je administratie uit handen nemen en je opslag geven, we loodsen je ook door controles van de fiscus. We zijn er dus bij als de controleur je boeken erop na pluist.

Daarom doen wij al ons huiswerk voor jij je tot iets verbindt: we trekken na of je wel in aanmerking komt om met auteursrechten te werken en scannen je vennootschap grondig.

Als ervaren rotten weten we exact wat wel en niet kan. Auteursrechten zijn echt onze expertise: we regelen het voor jou op zo’n manier dat zelfs de fiscus er zijn hoed voor afneemt. Dat laatste is niet eens verzonnen: na een fiscale controle krijgen we regelmatig complimenten.