Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Als ik via Creative Shelter factureer, komt er dan een contract tussen de klant en mij over de auteursrechten?

Ten eerste is er de raamovereenkomst, die jij onderling met Creative Shelter hebt ondertekend. Daarin staan alle voorwaarden voor onze samenwerking. Tussen Creative Shelter en de eindklant gelden dan weer de algemene voorwaarden.

Wat daar precies instaat over je auteursrechten, dat bepaal jij. Jij kiest die bij de aanmaak van de factuur. En zo is de cirkel rond.Afhankelijk van het ‘regime auteursrechten’ dat je kiest wanneer je de factuur aanmaakt, zal er een aangepaste versie van de algemene voorwaarden worden toegevoegd. Bij het betalen van de factuur gaat de klant automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Om meer te weten over de verschillende regimes, klik hier.

Heb je al een bestaande overeenkomst met een opdrachtgever? Geef ons dan een seintje. Wij nemen de overeenkomst voor je onder de loep, en tekenen mee als derde partij. Zo ontstaat er een 'aangepaste raamovereenkomst' tussen je klant, Creative Shelter en jezelf. Meer informatie vind je hier.