Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Craft Community: vind elkaar!

Nog een socialmediaplatform? Nee nee, maar wel een community op het Craft-platform. Zo een waarbij je elkaar kan helpen, of een nieuwe samenwerking kan aangaan met creatieve freelancers die ook factureren via Craft.

Een community gevoel, tijd voor nieuwe connecties, een nieuw partnership, en misschien een nieuwe vriendschap! Tijd om nieuwe mensen te leren kennen!

Hoe begin ik eraan?

Bij je profielinstellingen. Daar kan je kiezen om een profiel aan te maken onze Community. Dat is stap 1, zo ben jij zelf zichtbaar én kan jij de Community raadplegen!

De gegevens! Je e-mailadres wordt standaard overgenomen. Daarnaast kan je jezelf voorstellen, links naar je social media toevoegen, verduidelijken in welke regio je actief bent en of je beschikbaar bent voor opdrachten! Je kan zelfs een profielfoto toevoegen, als je daar zin in hebt! Et voilà, klaar!

Op zoek naar iemand die jou kan helpen bij je branding, een videograaf die jou uit de nood kan helpen of nood aan een stevige aanpak voor de copy van je website? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig? 


En hoe leg ik contact?

Ontdek de Craft Community, in het menu van je Craft-platform. Je kan makkelijk iemand contacteren door ze rechtstreeks te mailen of een bericht te sturen via hun social media. Of gewoon wat rondsnoepen, hier en daar eens loeren naar iemand zijn Instagram, dat kan en mag ook hé.

Wil je graag wat gerichter aan het werk gaan, dan kan je ook gebruik maken van een zoekfunctie en filter. Zo kun je filteren op activiteit, zoals je die zelf ook ooit hebt aangevinkt in je Craft-profiel. Dit wordt ook standaard overgenomen in je eigen profiel, en hoef je zelf niets voor te doen.

Time to socialize! (Als je daar zin in hebt)

Craft Community live. De plaats voor een sterk uitgebouwde community, waar jullie elkaar kunnen terugvinden. Heb jij suggesties? Mail het ons, zo kan jij jouw steentje bijdragen in een optimale community werking!