Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

De koppeling met Cashaca, wat houdt die in?

Binnen het Craft-platform kan je een koppeling maken met Cashaca. Dat houdt in dat de facturen en creditnota’s die jij opmaakt via het Craft-platform, automatisch in Cashaca terechtkomen.

Cashaca? (lees: Caschaas)

Cashaca is een boekhoudprogramma voor eenmanszaken waarmee je op eigen houtje je volledige boekhouding kan voeren. Heb je graag boekhoudkundige ondersteuning? Dan kan je die extra optie erbij nemen. Bij Cashaca zijn ze voorbereid!

Je onkosten toevoegen, facturen opstellen buiten het Craft-platform … het kan allemaal. Cashaca is dé verzamelplek om je hele boekhouding op netjes op orde te hebben.

Heb ik dan geen accountant meer nodig? Ja en nee.

Als je genoeg kennis van zaken hebt, kan je je boekhouding zonder accountant voeren. Cashaca kan jouw accountant ook toegang geven tot je dossier, zodat die op een vlotte en eenvoudige manier al je gegevens kan ophalen.

Hoe koppel ik Craft met Cashaca?

1. Je koos voor het Premium-tariefplan bij Creative Shelter.

2. Je hebt al een account bij Cashaca, inclusief de (betaalde) module voor inkomsten uit auteursrechten.

Heb je nog geen account bij Cashaca? Wel, dan kan je gebruik maken van deze promocode: creativeshelter .

Maak je account aan, krijg korting op je abonnement en maak gratis gebruik van de betaalde module voor inkomsten via auteursrechten.
En betalen, dat doe je pas na 3 maanden. Zo kan je eerst volop testen of de software voldoet aan je verwachtingen en noden. 


3. Haal je API-key op in je Cashaca-account - je kan die hier vinden - en kopieer deze.

4. Ga naar ‘Boekhouding en integraties’ in het Craft-platform.

5. Plak je API-key onderaan in het veld bij Cashaca (CTRL + V).