Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe ben ik verzekerd bij Creative Shelter?

Verzekerd, ingedekt, beschermd - bij ons zit je veilig in de Shelter. We hebben misschien geen kast vol knielappen, harnassen, helmen, veiligheidsbrillen, … (Of misschien wel, that’s a secret we’ll never tell).

Wat we wel hebben? Verschillende verzekeringen, waar jij bij Creative Shelter onder valt.

Over hoeveel verzekeringen gaat het?

Drie! Drie verschillende waar jij gewoon GRATIS recht op hebt. Zo heb je een rechtsbijstandverzekering, een BA-uitbating en een professionele burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA-verzekering in’t kort). 

En wat houden die precies in?

Dat lichten we hier met veel plezier al kort even toe.

1. Rechtsbijstandverzekering

Je kunt altijd op ons rekenen, als je bijvoorbeeld een fiscale controle krijgt. En alle kosten die daaraan verbonden zijn, denk aan je accountant die extra uren moet draaien, die betalen wij. Wil je er alles over lezen en weten? Dan kan hier!

2. BA-uitbating (burgerlijke aansprakelijkheid)

Dat is een verzekering die je beschermt tijdens het uitvoeren van je activiteiten. Da’s heel kort, maar dat lichten we hier in het lang toe.

3. Professionele BA-verzekering (beroepsaansprakelijkheid)

Die verzekert je voor beroepsfouten, want niemand is perfect en een fout maken, overkomt iedereen wel eens. Dat is de beknopte versie, de volledige versie met voorbeelden, die lees je hier.

 

Samengevat wil dat dus zeggen dat je hier wel veilig en beschermd bent in onze Shelter! En je hoeft daar zelf niets voor te doen. Je bent automatisch aangesloten als je factureert.