Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn account opzeggen/stopzetten?

De knoop is doorgehakt, je zet graag een punt achter onze samenwerking. Dat kan, dat mag en dat laten we vooral volledig aan jou over.

Je account hoef je niet op te zeggen of stop te zetten zoveel weken voordien, er is geen verdoken levenslang abonnement.

Maar laat het ons wel even weten, zo zijn we op de hoogte. De informatie geven we intern door, zo vermijden we onnodige telefoontjes of mails.

Je feedback en tips zijn altijd welkom, we leren graag bij om zo onze diensten te verbeteren waar mogelijk. Allemaal niet relevant als je gewoon stopt met je zelfstandige activiteit of als het over een andere boeg gooit. Hoe dan ook, wensen we jou veel succes met je verdere carrière.

Je account blijft nog bestaan, zo kan je in de toekomst je facturen, creditnota’s en alle informatie blijven raadplegen. Handig voor je boekhouding, belastingaangifte, gegevens van een opdrachtgever, … 

En stel dat je binnen een paar weken, maanden of jaren die samenwerking graag terug oppikt, dan weet je ons te vinden.