Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe kunnen jullie garanderen dat ik door een fiscale controle kom?

Onze job is niet alleen je administratie uit handen nemen en je opslag geven, we loodsen je ook door controles van de fiscus.

Daarom doen wij al ons huiswerk voor je je aansluit: we gaan na of je wel in aanmerking komt om met auteursrechten te werken. En zodra je facturen verstuurt, controleren we bij elk exemplaar dat de deur uitgaat of de activiteit wel in aanmerking komt. Bij ons zit je veilig.


En da’s niet alles. Als eenmanszaak zit rechtsbijstand standaard in je pakket. We zijn er dus bij als de controleur je boeken over je vergoeding in auteursrecht erop na pluist. Als ervaren rotten weten we exact wat wel en niet kan. Auteursrechten zijn echt onze expertise: we regelen het voor jou op zo’n manier dat zelfs de fiscus er zijn hoed voor afneemt. Dat laatste is niet eens verzonnen: na een fiscale controle krijgen we vaak complimenten.