Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe personaliseer ik mijn profiel?

Je profiel personaliseren, wat is er mogelijk, waar vind je welke instellingen precies terug en hoe druk je er je eigen stempel op?

Op missie, op zoek naar een specifiek onderwerp? Deze instellingen halen we aan: 

1/ Je profiel bij Craft

Eerst, hoe geraak je daar precies? Klik rechtsboven op je naam, kies voor ‘Profiel’.


In het eerste deel van de pagina vind je jouw profielinformatie terug, met hier en daar gegevens die je kunt toevoegen of wijzigen.

– Je statuut, bij- of hoofdberoep? Of de switch gemaakt, vergeet dit dan niet te wijzigen.

– Een nieuw gsm-nummer? Pas maar aan, zo kunnen we jou ook altijd vlot telefonisch bereiken als het nodige is.

- Verhuisd? Mail ons jouw nieuw adres en we passen het nodige voor je aan in je profiel.

En vergeet vooral niet te klikken op ‘Aanpassen’ zodat je aanpassingen niet verloren gaan.

Het tweede deel op de pagina, daar kan je naar hartenlust je activiteiten controleren, aanvinken en aanpassen. Je kan je hoofdactiviteit aanvinken en je extra activiteiten die je beoefent als zelfstandige. Zit jouw (creatieve) activiteit er niet tussen? Dan kan je door te klikken op ‘Andere’ dit zelf invullen.


Bij bepaalde activiteiten horen er ‘speciallekes’. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de sectie fotografie album gebruiken als je de activiteit Fotografie aanvinkt is.
Waarom, vraag je je af? Wel, die extra's over dat fotoalbum is bijvoorbeeld niet relevant voor jou als copywriter!

Zo houden we jouw Craft-platform netjes en zie je enkel het nodige.

 

Tijd voor het derde deel! Je btw-regeling. Dat leggen we hier uit, van begin tot eind, zodat je volledig mee bent.

Het vierde deel, je financiële gegevens. Een nieuwe rekening geopend voor je zaak? Dan wil je natuurlijk op dat rekeningnummer je centen ontvangen.

Pas het aan, vul alles in en nieuwe betalingen worden gestort op je nieuwe rekening.

Tip! Sluit je vorige rekening nog niet direct af, soms is een betaling nog onderweg, wordt deze pas uitgevoerd op het einde van de maand, … en zijn de gegevens van je vorige bank bij ons nog actief. Zo zijn we zeker dat die betalingen jou ook nog goed bereiken.


Het vijfde en laatste deel, handelsnamen. Je kunt meerdere handelsnamen gebruiken en hier toevoegen. Per handelsnaam die je toevoegt, kan je jouw logo toevoegen, dat ook op de factuur zal staan naar je opdrachtgever.

In de communicatie (mails) wordt je gekozen handelsnaam gebruikt.

Geef je handelsnaam ook zeker een kleurcode. Zo heb je in het overzicht van je facturen zicht op welke facturen opgesteld zijn met welke handelsnaam.2/ De instellingen van je Craft-platform

Die vind je terug in hetzelfde menu als je profiel. Klik op je naam rechtsboven en kies voor ‘Instellingen’.

- Je factuurthema! Welk thema kies jij?

- Upload je logo. Dit nemen we op in de facturen naar je opdrachtgever en tussen jou en Creative Shelter.

- Kies een van de vijf kleurschema’s, in de branding van Creative Shelter. Die wordt dan gebruikt voor de factuur naar je opdrachtgever.

- De nummeringreeks voor je documenten. Hier zie je welke je al hebt aangemaakt, voor welk type document, ...  Een nieuwe aanmaken doe je hier, maar ook de opbouw van je huidige wijzigen, het kan allebei!

- Het platform thema. In elk thema werk jij graag met het Craft-platform? Kies zelf en verander zo vaak je wilt.

- E-mails en notificaties; ontvang je graag een herinnering als het tijd is om te factureren, weet je graag welke (automatische) e-mails we allemaal versturen naar je opdrachtgever, … Bepaal zelf wat je graag ontvangt, of wat liever niet. 

Zo kan jij jouw Craft-platform nog wat personaliseren en nog meer naar je eigen hand zetten.