Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Kan ik de uiteindelijke verkoopfactuur aan mijn opdrachtgever bekijken?

De factuur van Creative Shelter aan je opdrachtgever kan je op het Craft-platform bekijken. Een preview kan je ophalen bij het aanmaken van je factuur.

En eenmaal verzonden kun je naast elke factuur klikken op de drie bolletjes en kiezen voor ‘Toon factuur’.

Deze klantenfactuur met gekleurde lay-out, kun je dus bekijken, maar niet downloaden. Op deze manier vermijden we verwarring in je boekhouding, als in: een verkeerde factuur die geboekt wordt.

Welke factuur wel belangrijk is voor je boekhouding? Die met een grijze lay-out, opgesteld tussen jou en Creative Shelter. Deze kan je downloaden in het platform, in enkele stappen. Hoe je dat doet, lees je hier

Maar wist je al dat je er voor kan kiezen om in bcc te staan van alle communicatie naar je opdrachtgever? Bij de instellingen van het Craft-platform kun je dit aan- of uitvinken.

Zo ontvang je alle communicatie die we automatisch versturen. Denk aan de mail met bijhorende factuur, een eerste reminder en een tweede. Zo kun je alles volgen vanaf de zijlijn.

Ps. Wil je de factuur graag opnieuw versturen naar je opdrachtgever of zit er een foutje in het e-mailadres? Breng ons op de hoogte, vertel ons over welke factuur het precies gaat en wij brengen het nodige in orde.


Blijf je graag op de hoogte? 
Je kan er voor kiezen om in bcc te staan van alle communicatie naar je opdrachtgever. Bij de instellingen van het Craft-platform kun je dit aan- of uitvinken.

Zo ontvang je alle communicatie die we automatisch versturen. Denk aan de mail met bijhorende factuur, een eerste reminder en een tweede. Zo kun je alles volgen vanaf de zijlijn.