Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Koppelen met Billit, wat houdt dit in?

In je Craft-platform kun je je facturen doorsturen naar je accountant, boekhoudpakket, … maar ook een koppeling maken met Billit*, een facturatiesoftware.

Een koppeling tussen beide platformen is snel gemaakt, en het gebruik van Billit is volledig gratis**, wij nemen de kosten op ons. Ideaal om bijvoorbeeld je niet-creatieve facturen via hun te versturen, en je creatieve prestaties via het Craft-platform. 


De koppeling maken tussen beide platformen.
Onder ‘Boekhouding & integraties’ kan je klikken op ‘Koppelen met Billit’. Je wordt doorverwezen naar hun aanmeldpagina, waar je een account kan aanmaken of inloggen met je bestaande Billit-account.
Aangemeld? Ideaal, dan ontvangen wij een e-mail dat je gekoppeld bent en doen we het nodige. Wij zorgen ervoor dat dit in orde komt en je asap een werkende koppeling hebt, al heeft dit wel enige verwerkingstijd nodig. 

Maak je een nieuwe factuur of creditnota aan, dan wordt deze automatisch doorgestuurd naar Billit, je eerder opgestelde documenten kun je manueel opladen, als je wilt. Hoe je de deze downloadt (om later dus op te laden), lees je hier!
Ideaal als je bijvoorbeeld je accountant toegang geeft tot Billit, zo kan die snel al je facturen en creditnota's raadplegen.

En heb je eens een volledig niet-creatieve factuur die je graag opstelt bij Billit? Dan lees je hier hoe het daar in zijn werk gaat. Kan je er meteen goed invliegen.


Heb je een betaling ontvangen?

Bij Billit heb je de optie om je rekeningnummer te koppelen, zo staan je facturen bij Billit automatisch op betaald.

Hiervoor dien je te koppelen met je bank, wat je via ‘Mijn bedrijf’ -> ‘ Bank’ kan doen. De mogelijke koppeling hangt af van bank tot bank.

Lees je daar graag wat meer over? Hier vind je het nodige terug over de bankkoppelingen bij Billit, en alles voor de automatische betalingscontrole lees je hier.* Je kan koppelen met Billit als je gekozen hebt voor een Premium-plan.
** De kosten nemen we op ons als je nog geen Billit-account hebt en zelf koos voor een Premium-plan. Heb je al een account met betalende licentie? Dan kan je wel koppelen, maar zijn de kosten nog steeds voor jou.