Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Laat ik mijn opdrachtgever weten dat ik via Creative Shelter factureer?

Je opdrachtgever(s) op de hoogte brengen is zeker geen slecht plan, zo komt onze mail niet als een verrassing. Want wanneer je via ons factureert, zullen alle facturen aan je opdrachtgever(s) verzonden worden in naam van Creative Shelter.

Jouw naam nemen we steeds mee op onze factuur als “UITVOERDER”, zo kan je opdrachtgever steeds de nodige link leggen, een reminder op de vraag wie en wat. Daarnaast voorzien we in onze eerste e-mail - aan je opdrachtgever - extra info en duiding.

Je kunt daarnaast ook zelf contact opnemen met je opdrachtgever, om hen rechtstreeks in te lichten. Voorbereid zoals we zijn, hebben ook een voorbeeldmailtje gemaakt, gemakkelijk toch:

“Beste (naam)

Graag breng ik je op de hoogte dat ik vanaf nu gebruik maak van de diensten van Creative Shelter BV. Door met hen samen te werken, zul je geen rechtstreekse offertes of facturen van mij ontvangen, maar wel van administratie@creativeshelter.be

Waarom vanuit Creative Shelter? Wel, ze staan me bij op administratief vlak, verzorgen - zoals ik aanhaalde - het versturen en opvolgen van mijn offertes en facturen en helpen me bij het toekennen van de nodige auteursrechten aan jou.
Deze administratieve taken nemen nu een groot deel van mijn tijd in beslag. Tijd die ik als flexibele, creatieve freelancer beter kan besteden aan
mijn creatieve core business, wat jou als opdrachtgever uiteraard ook ten goede komt.

Voor jou wijzigt er eigenlijk niets. Je kan uiteraard blijven rekenen op de vertrouwde kwaliteit en mijn persoonlijke betrokkenheid bij je projecten.

Graag nog wat extra informatie over Creative Shelter? Dat kan je altijd een kijkje nemen op
creativeshelter.be.

Voor vragen of opmerkingen, aarzel niet mij te contacteren.

Met vriendelijke groeten

x”

Met deze mail is je opdrachtgever volledig op de hoogte en kan je met een gerust hart beginnen te factureren.

Of bezorg je hen liever alle informatie in een onepager? Dat kan ook natuurlijk, die vind je hier terug in het Nederlands, Frans en Engels!