Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Mijn opdrachtgever annuleert een opdracht, maar heeft al (een voorschot) betaald. Wat nu?

Daar zijn we op voorbereid, onze algemene voorwaarden bevatten namelijk een clausule (artikel 4.2) die je in dit geval beschermt. Zo zit je helemaal veilig.

Volgens onze algemene voorwaarden (gebruiksrecht of overdracht), die we mee versturen met je factuur, betalen wij een voorschot/betaling niet terug bij annulatie van een opdracht, of de opdracht nu wel of niet werd afgerond.
Zo kunnen we je ook eerlijk vergoeden voor het werk dat je al hebt uitgevoerd.


Uiteraard kunnen we hier flexibel mee omgaan. Kom je met je opdrachtgever overeen om dit bedrag terug te betalen, dan staan we dit natuurlijk ook niet in de weg, en gaan we over tot het terugbetalen aan je opdrachtgever.

Als dit het geval is, dan mail je ons maar even, en vergeet zeker niet te zeggen over welke factuur het gaat. 

Weetje! In onze algemene voorwaarden staat vermeld dat het voorschotbedrag 30% is van het totaalbedrag. Heb je met je opdrachtgever een hoger bedrag afgesproken en gaan ze hiermee akkoord, dan mag en kan dat ook!