Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Moet ik elke factuur via Creative Shelter aanmaken?

Nee. Je kiest helemaal zelf wat je via Creative Shelter wil factureren. Er zijn geen instapkosten en je betaalt alleen een vergoeding voor de facturen die je via ons aanmaakt.

Geen abonnementen of vaste contracten, geen minimum aantal facturen. En als je de onweerstaanbare drang voelt opnieuw meer belastingen te betalen en je auteursrechten adieu te zwaaien, kan je altijd weer op een andere manier factureren, of zelfs helemaal ophouden met Creative Shelter. Zoals de titel van ‘freelancer’ aangeeft, ben je helemaal vrij om te doen wat je het beste lijkt.


Alleen 100% niet-creatieve facturen, bijvoorbeeld voor project management, hosting of drukwerk, factureer je beter niet via ons Craft-platform. 


Heb je een Premium-tariefplan, dan kan je zonder bijkomende kosten gebruik maken van Billit. Billit is een tool die staat voor administratieve vereenvoudiging. En dat klinkt als muziek in de oren, niet? Met de hulp van Billit, kan je - naast je creatieve facturen -  ook niet-creatief werk factureren én je aankoopfacturen bijhouden.