Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Moet ik rekening houden met een minimumvergoeding?

Creative Shelter hanteert een minimumvergoeding van 12,50 euro per factuur. Als je een factuur opmaakt waarin onze vergoeding onder dat bedrag valt, wordt dit verhoogd tot het minimumbedrag.

Bijvoorbeeld, is je huidige vergoeding 9%, dan hanteren wij voor een factuurbedrag van ca 138 euro, de minimumvergoeding. Maar geen zorgen: je haalt nog altijd voordeel uit je facturen. Tot een factuurbedrag van ongeveer € 60, exclusief btw, hou je, dankzij Creative Shelter, daar nog steeds een voordeel aan over.

Een iets kleiner voordeel weliswaar, maar het is er wel! Je kan er altijd voor kiezen om deze prestatie, samen met andere prestaties te bundelen op eenzelfde factuur, zodat de minimumvergoeding niet van toepassing is. Zo win je daar zelf nog meer aan.

Goed om te weten, we gaan er bij dit voorbeeld vanuit dat je factuur een creatieve prestatie is. Gaat het om een hergebruik, dan stijgt het voordeel. Is het een combinatie van een creatieve en niet creatieve prestatie, dan zal het voordeel lager liggen.