Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Opdrachtgevers en overeenkomsten, wij zetten je op weg!

Het is zover, een opdrachtgever stelt een overeenkomst voor, of je hebt al een lopende overeenkomst en je start met factureren via het Craft-platform? Wij helpen je op weg zodat je juridisch al je punten binnenhaalt.

Je eerste punten haal je binnen door ons je overeenkomst te mailen. Zo kunnen wij deze lezen, van voor naar achter, en bijbenen waarover het precies gaat. Want, wij stappen altijd mee in je overeenkomst, aangezien de factuur van Creative Shelter komt en jij optreedt als uitvoerder.


Je leest het goed, wij nemen je volledige overeenkomst door, lopend of nieuw. Alle kleine lettertjes, addertjes onder het gras, … we lezen deze helemaal.

Omdat wij uitpluizers in hart en nieren zijn, weten we ook graag welke afspraken er zijn gemaakt, waar de verantwoordelijkheid ligt, in welke mate intellectueel eigendom wordt overgedragen, enzovoort.

Het gebeurt wel vaker dat een overeenkomst nog wat moet bijgeschaafd worden. Dan vragen we aan jou, of je opdrachtgever, om wat zaken te verduidelijken, te schrappen, … tot we geen opmerkingen meer hebben.
Alles aangepast, feedback verwerkt? Top, al je punten zijn binnen en wij stappen heel graag mee in je overeenkomst als derde partij.

Tip: Krijg je een voorstel van overeenkomst ter ondertekening voor een opdracht die je via Creative Shelter zou factureren? Zet er in al het enthousiasme nog niet je handtekening op, laat ons deze eerst even uitpluizen en onder de loep nemen. Een niet ondertekende overeenkomst is makkelijker bij te schaven, dan een die wel al ondertekend is.

 

PS Is je opdrachtgever benieuwd naar wie Creative Shelter is en wat wij precies doen? Hier vind je onze onepager terug in het Nederlands, Frans en Engels. E-mail hen deze zeker door, dan leren ze ons al kennen!