Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Wat is instant factureren?

Een instant factuur maak je aan en wordt direct verzonden naar je opdrachtgever, goedgekeurd en met de nodige vergoeding in auteursrechten.

Hoe stel je een instant factuur op? Gebruik (goedgekeurde) producten! Een product kan je vergelijken met een factuurlijn die je vaak opnieuw gebruikt, een soort concept. Benieuwd? Lees en leer hier hoe je een product aanmaakt.

Eenmaal aangemaakt, wordt een product door ons gecontroleerd, net zoals we je facturen nakijken. Is je product volledig duidelijk? Top, dan wordt deze goedgekeurd. 
Is er nog enige twijfel over de soort prestatie, is het nog niet volledig duidelijk? Dan keuren we deze af, zodat je het nodige kan aanvullen of bewerken, om nadien je product te kunnen goedkeuren. 

Wanneer wordt een factuur een instant factuur? Als je gebruik maakt van uitsluitend goedgekeurde producten, je opdrachtgever de factuur ontvangt via e-mail en niet via e-invoicing of je bijvoorbeeld geen extra notitie opnam in de bijzondere voorwaarden of opmerking aan Creative Shelter.

Bovenstaande mag je allemaal doen, maar dan zal de factuur sowieso door ons extra gecontroleerd en goedgekeurd worden. Maar stel dat je je factuur dus opstelt met alleen goedgekeurde producten, dan heb je twee keuzes. Zo kies je zelf of je deze instant wilt versturen naar je opdrachtgever (instant factureren dus) of liever toch door ons laat controleren en versturen, wat dus eigenlijk niet hoeft.

De keuze laten we aan jou over. We staan paraat voor al je vragen en kijken met plezier je facturen na, dat verandert niet. Maar je hebt nu wel de mogelijkheid om gewoon nog sneller te factureren, en wie zegt daar nu nee tegen.