Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Welke vergoeding houdt Creative Shelter in?

Een vergoeding die berekend wordt per factuur, dat is maar fair. Je hangt aan niets vast, geen verborgen abonnement of bepaald aantal facturen die je moet versturen.

Je kiest zelf een tariefplan met de functies en vergoeding die bij je noden past, Classic of Premium. In je platform zie je je huidige plan, en kun je gemakkelijk vergelijken met het andere plan. Weet je je niet welk tariefplan jij exact hebt? Ontdek het hier!

Daarnaast werken we ook met staffels, met elk hun eigen verdeling.

  • 0 euro - 15.000 euro
  • 15.000 euro - 45.000 euro
  • 45.000 euro en hoger

Benieuwd in welke schijf jij momenteel factureert? Een overzichtelijke teller toont je dit in één oogopslag, en deze telt automatisch op als je meer factureert. Bij het overzicht van je tariefplan zie je ook terug in welke schijf je momenteel factureert. Zo kun je je huidige vergoeding raadplegen voor je creatieve prestaties maar ook die van een niet-creatieve prestatie en een onderaanneming.

Heb je het afgelopen jaar iemand uitgenodigd om het Craft-platform te gebruiken? Goeie beslissing, daar krijg je ook een korting voor! Hoe we tot je totale vergoeding zijn gekomen kan soms complex zijn. Bij de details tonen we je lopende korting en je vergoeding na afhouden ervan.

En ken je nog creatieve freelancers waarvan je denkt ‘gij komt sowieso in aanmerking’, dan kunnen we enkel aanraden om ze uit te nodigen via deze link. Jij helpt hen, maar zo krijg je zelf ook een voordeel dat wordt toegevoegd bij de details.