Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Wie is Creative Shelter?

Wie zijn we eigenlijk, wat doen wij en vooral, wat kunnen we voor jou betekenen? Tijd voor een kennismakingsronde.

Creative Shelter, aangenaam. Wij zijn het bedrijf dat zich inzet voor creatieve freelancers die auteursrechtelijk beschermde werken maken en ervoor zorgen dat ze er netto meer aan overhouden. Dé administratieve rots in de branding, ontstaan uit een ‘maar alee, dat kan toch niet dat je zoveel moet afgeven’ -gevoel.
Dat doen we ondertussen al meer dan 10 jaar. Wat ooit begon aan een keukentafel groeide uit tot een bedrijf waar heel wat toffe mensen werken, en dat hebben we niet zelf verzonnen. 


Bij Creative Shelter hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak en ondersteuning. Oerdegelijk, zoals sommige keukenmakers wel zeggen. 


Voor ons is het superbelangrijk dat jij meer overhoudt aan hetzelfde werk, door een vergoeding in auteursrechten. Een berg aan administratie, die wij wel onder handen nemen, zodat jij kan genieten van een netto-voordeel. 


Door met Creative Shelter samen te werken, verdien jij méér en hebben je opdrachtgevers geen extra kopzorgen. Beter nog, wij zorgen er zelfs voor dat ze alle rechten juist op papier hebben. Zo kan iedereen op beide oren slapen, wat nog zo zalig is. 


Dus wie is Creative Shelter? Een tof bedrijf met een persoonlijke aanpak die je helpt met het verzilveren van je auteursrechten, zonder extra last bij jou of je opdrachtgever te leggen. En daar bovenop worden wij nog eens helemaal wild van alle administratie die daar bij komt kijken en wij voor jou kunnen opvolgen.

En waarom? Meer geld op je rekening, daarom. Daarnaast zijn we ook wel leuk om mee samen te werken, beloofd. En check de Google reviews als je het niet gelooft!