Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Betalingsmogelijkheden voor opdrachtgevers.

We bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan om de betaling van de factuur zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Hieronder vind je alvast alle mogelijkheden terug:

1. Overschrijving op onze rekening

Elke factuur kan uiteraard betaald worden via overschrijving, zowel een Europese overschrijving (SEPA) als een internationale overschrijving.
Voor internationale overschrijvingen is het van belang dat het volledige factuurbedrag bij ons aankomt, aangezien wij ook jouw volledige factuur zullen uitbetalen.

Onderaan de 1e pagina van de factuur kan je ook een QR-code terugvinden, die alle informatie bevat om een Europese overschrijving in te stellen. Wanneer je die scant met bepaalde bankapplicaties, zal een nieuwe overschrijving worden aangemaakt waar de ontvanger, gestructureerde mededeling, bedrag, … al op voorhand ingevuld staan.

Let wel op,
niet elke bankapplicatie kan dit soort QR-codes scannen. Het is aan elke bank om deze mogelijkheid toe te voegen aan hun applicatie. Zo lukt het wel met de app van KBC, maar niet met bepaalde andere bank apps. 

Deze QR-code kan je dus ook niet niet scannen met de Payconiq/Bancontact applicatie.

2. Mollie

De mails die wij uitsturen met facturen bevatten ook steeds een betaallink, die leidt naar een Mollie betaalpagina. Hier kan je opdrachtgever eenvoudig betalen met zowel Payconiq/Bancontact, als iDEAL.
De betaling wordt automatisch verbonden aan de juiste factuur, zodat wij jou zo snel mogelijk kunnen uitbetalen.

3. Andere digitale aanbieders van overboekingen

Wij aanvaarden ook overschrijvingen op onze rekening van internationale betalingsdiensten zoals Wise; dit soort betalingsplatformen kunnen een alternatief zijn voor een klassieke internationale overschrijving, aangezien dit vaak hoge kosten met zich meebrengt.
Een betaling via een één van deze platformen is vaak een stuk goedkoper, en in vele gevallen ook heel wat sneller.
Zolang je opdrachtgever de mogelijkheid heeft om over te schrijven naar onze rekening via een derde partij, aanvaarden wij deze betaling in principe.

Let wel op, wij werken niet samen met één van de hierboven vermelde diensten, en staan niet in voor de gevolgen van het gebruik van dergelijke diensten.
(Deze suggestie is louter informatief).