Je vertrouwde Shelter in een nieuw jasje

Misschien had je al iets in de smiezen, maar Creative Shelter ziet er anders uit. We klinken anders. We zijn strakker, toegankelijker en rechter voor de raap dan we al waren.

Onze nieuwe kleuren mogen dan durf en vernieuwing schreeuwen, de rest van het design laat resoluut alle tierlantijntjes achterwege. Met krachtige vormen, vette titels en ingetogen design scheppen we orde en eenvoud.

Onze nieuwe taal legt in de simpelste termen uit hoe de vork aan de steel zit, liefst met een stevige kwinkslag. Dat is belangrijk, want we hebben er onze missie van gemaakt om auteursrechten zo behapbaar mogelijk te maken.

"Met deze rebranding zetten we onze kernwaarden op scherp."
- Stan De Vocht, CEO

Wat begon als nachtelijke spielerei in Excel en Google Forms, staat na acht jaar Creative Shelter allang niet meer in z’n kinderschoenen.

 

In het graven naar de essentie legden we vier hoekstenen bloot die het fundament vormen voor alles wat we vandaag—én in de toekomst—willen doen: vertrouwen, transparantie, eenvoud en innovatie.

We willen blijven bijleren, verbeteren en onszelf constant in vraag stellen. 

 

We kennen de complexe wetgeving als onze broekzak en doen de dingen graag volgens het boekje, maar vinden evengoed dat méér verdienen voor hetzelfde werk allesbehalve saai hoeft te zijn. 

Video afspelen

Dus, wat is er precies veranderd?

Naast de tone of voice en grafische stijl namen we ook onze werking onder de loep.

We nemen voorgoed afscheid van Innovation Shelter en bouwen aan een community die eenmanszaken, vennootschappen en boekhouders onder de koepel van Creative Shelter samenbrengt.

Met het Craft-platform voor eenmanszaken, het Contour-platform voor vennootschappen en het Credit-platform voor boekhouders zorgen we voor een totaalaanpak voor elke doelgroep.
Stan de Vocht

Toegepaste features, extra diensten en een warm toevluchtsoord waar creatieve ondernemers en hun accountants hun administratieve kopzorgen kunnen achterlaten en méér verdienen voor hetzelfde werk.

 

Dat vinden we maar fair. 

 

Benieuwd?

Groeten, 

 

Stan De Vocht
Oprichter